Sådan gør du

Opsig medlemskab

Hos Billetmrk.dating er det let at opsige sit medlemskab. En uge før den periode, du har valgt i dit abonnement, udløber, modtager du en e-mail med et link, som du skal klikke på, hvis du vil opsige dit medlemskab. Hvis du ikke foretager dig noget, fortsætter dit medlemskab automatisk.

Når du opsiger dit medlemskab får du to valgmuligheder:

  1. Din profil og alle dine oplysninger slettes ved medlemskabets ophør.
  2. Din profil og alle dine oplysninger gemmes hos os, så du på et senere tidspunkt kan logge på bmrk.dk og genaktivere din profil med alle oplysninger intakte.

Opsig dit medlemskab nu

Du kan selvfølgelig altid opsige her og nu ved at logge ind på bmrk.dk, klikke på ‘Betalingsside’ og vælge ‘Opsig’.

Dog hæfter du for hele den forudbetalte periode, som derfor ikke refunderes.

{{ error }}